Första familjeäventyret!

Idag var det dags för Daniels 40-års-present att inledas! Han fyllde för två veckor sen och jag har planerat det här sen i höstas – fy fan vilken pärs det har varit att ha en hemlighet så länge! Dels att inte försäga sig och dels att inte FÅ berätta – jag som har varit så nöjd, haha! Det han fick var en helg i Stockholm på hotell, och imorrn kväll lämnar vi Oskar hos min syster och går på konsert med Muse, ett av Daniels favvoband! Yes, en present jag är nöjd med, som sagt.

Jag hade bokat tåg till oss och hade bokat ett hotell precis vid centralen så att vi inte skulle behöva gå så långt med alla väskor, men för några veckor sen fick jag meddelande från SJ att avgången jag bokat var inställd pga banarbeten, och när jag skulle boka om visade det sig att alla resor nu tog nästan sex timmar. Eh. Inte så kul. När Daniel äntligen fått sin present och vi kunde prata om allt så bestämde vi att vi tar bilen istället. Det har gått jättebra – Oskar sov först 2,5h och vaknade precis när vi svängde av E4 mot en rastplats för matpaus och förarbyte, och somnade igen en stund efter att vi åkte vidare, himla bra! Men, sen vaknade han och var hungrig precis när vi körde in i centrala Stockholm..! Daniel körde och jag var kartläsare tillsammans med gps:en, samtidigt fick jag blanda ersättning och ge till Oskar! Då var det bra att det var långa köer ibland. Men, inte lika kul med ett så extremt centralt hotell längre..! Oh well, allt gick bra och vi kom ju fram!

På väg!

Blöjbyte i bilen var inte jättepopulärt..!


Framme!
 Sen hade vi lyxen att få träffa Emma en stund, som jobbar i huset typ precis bakom hotellet!


Och nu har vi haft en mysig kväll och ska göra natt. Vi bestämde oss för att äta på rummet och köpte take away från Vapiano och en flaska rödvin från systemet! Åt i sängen och kollade serier på datorn, skön kväll! Sen har Oskar varit pigg och vi har varvat amning och ersättning med pratatunder och blöjbyten, för en stund sen tog han en sista slurk och somnade sen, lilla hjärtat.

2 reaktioner till “Första familjeäventyret!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.