Stugan

Vi är i stugan några dagar nu, så skönt! Har träffat Daniels kusin+barn, gått runt sjön, och vilat lite på soffan (alla i familjen i omgångar, hehe). 


Lillen har också vänt sig från mage till rygg, har bara hänt en gång förut! 

Superstark när han ligger på mage!

Jätteskönt att vara här i alla fall, även om vi tar det lugnt hemma också så blir det en annan känsla här ändå, ännu mer avslappnat. 

Resten av sommaren kommer nog fortsätta rätt lugnt, vi har inget särskilt planerat, men det känns skönt! Räcker gott och väl att bara vara med Oskar som det känns nu, greja på hemma, träffa folk och åka hit ibland… Det räcker med de två större ”happenings” vi gjort, med helgen i Stockholm och sen Oskars sommarvälkomstfest!


Festen blev bra, men tyvärr regnade det hela dagen (enda regniga dagen på länge, så typiskt!) så vi fick tränga ihop oss inne, runt 30 pers varav 5-10 barn! Det blev lite, eh, intensivt..! Det känns ju jättefint att vi har så många omkring oss som vill vara med en sån här dag (och fler som inte kunde komma), men vi har insett att det inte riktigt är vår grej att ordna såna här grejer! Vissa går ju igång på mycket folk, mycket att fixa och mycket att hålla koll på, men, inte vi..! Och så är det ju, alla är vi olika, och då är det ju bättre att anpassa efter vad som funkar för oss. 

Vi fick många fina presenter (vilket vi inte alls hade tänkt oss eftersom vi körde knytkalas, vi tänkte att då bidrar ju folk på det sättet!), bland annat ett körsbärsträd som kan växa med Oskar genom hans liv, så fint! Det fick vi av faster Kristina, stor-kusinerna och Micke. Vi har planterat det så nu är det bara att hoppas att våra allt annat än gröna fingrar inte förstör allt…


Oh, och jag har klippt mig! Ganska rejält också, dels mycket kortare och sen är det nu rakat på ena sidan! Jag har länge tyckt att det är snyggt men inte riktigt vågat göra det själv, har tänkt att man ”måste” ha markerade käkben, kanske en särskild stil, massa sånt… Men nu kände jag bara att Nej, det enda man måste är att vilja själv, och jag vill! Och det känns jättebra! Klippte mig hos en från min högstadieklass, som jag varit hos förut och som ändå känner mig lite, även om vi inte har nån annan kontakt. Men det kändes tryggt!

Före/efter hos frisören

Det är annorlunda, men jag gillar’t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.