Bloggande julkalender: lucka 3

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

En dröm eller plan som vi har är att gifta oss! Vi (jag?) har lite olika upplägg och idéer men har inte landat i nåt konkret än, beror lite på hur mycket folk vi vill ha (och vad ekonomin tillåter). Vi har i alla fall startat ett sparkonto som heter Bröllopskonto, och så får vi fundera lite mer och se vad vi landar i! Det är ingen stress utan det får bli när det känns bra.

En annan dröm jag har är att resa mer med Oskar, då specifikt gärna till London! Att få uppleva min stad med honom, med oss som familj, det ser jag fram emot. Att få knyta ihop cirkeln från att ha börjat där som nanny som 20-åring till ”min” Oscar då, till att ha pluggat där och dejtat Daniel medan jag bodde där, till att vi nu kommer kunna åka dit som en egen familj – det kommer vara så fint och speciellt! Men, det kommer nog dröja lite till, när Oskar blir större och kan sitta i typ en sittvagn och inte behöver så mycket extragrejer med mat, stor skötväska osv… klart att det skulle gå att resa dit nu men vi kände bara när vi var i Stockholm att det var nog bökigt att dra barnvagnen full med grejer upp och ner för rulltrappor eller i trånga hissar som luktar kiss, och vi är nog lite för bekväma av oss så vi väntar hellre ett tag – även om det då kommer vara mer utmanande på andra sätt, att han kommer kunna gå, ha en stark egen vilja osv. Det kommer nog vara kul ändå, när det än blir av!

Det där med närtid som stod i frågan kanske jag har tolkat väl öppet med drömmar som ju ändå ligger lite längre fram i tiden, men en vardagsdröm som jag hoppas kan bli av hyfsat snart är att helt enkelt gå på dejt med Daniel! Vi gjorde det en gång i somras och det var en så himla fin kväll och jag kände mig pirrig och nykär igen, och även om jag ibland kan få såna känslor bara hemma i vardagen ibland så skulle jag gärna ha en kväll för bara oss två snart igen! Bara att få sitta ner, äta god mat som någon annan gjort och prata ostört i några timmar, det är mycket värt!

Det här kommer från Kajsons julkalender!

Och så Insiktsstigens julkalender på Instagram:


Annonser

En tanke på “Bloggande julkalender: lucka 3”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.