Trött och hormonell?

Imorse när jag vaknade kände jag mig nedstämd och ledsen direkt, och det har inte riktigt släppt… Jag funderade under morgonen på om det var pga kombinationen förkylning, intensiv vecka och lite för lite sömn under veckan, och om allt kom nu när jag hade en ledig och oplanerad dag med Oskar. Det kan nog ha påverkat, men sen kände jag att det var nog mer att det var nån slags känslomässig insikt som kom över mig, om den stora omställning vi faktiskt står inför. Även om jag känt mig mentalt redo ett tag så var det som att det landade i mig på ett annat plan nu. Nu har vi haft det här livet med Oskar i 3,5 år, och den perioden tar ju slut nu! Då kommer ju något annat börja som förhoppningsvis blir minst lika positivt, men, det blir ju ändå nåt annat. Det var nog det som liksom landade i mig idag.

Sen har jag känt mig väldigt trött idag. Inte riktigt som när man sovit för lite – och inatt blev det äntligen bra med sömn – men nåt slags konstant trötthet. Får se om det är nåt tillfälligt bara efter veckan som varit, eller om det är nån slutet-på-graviditeten-trötthet som kommit.

4 veckors jobb kvar – enligt planen – och sen 3,5 veckor till innan beräknad födsel (men det kan ju bli närsom, såklart). Det närmar sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.